Ripoll Comerç promou un any més el concurs d’aparadors
22 de noviembre de 2022
Laura Segur

Fins al dia 30 de novembre els establiments de la capital podran adherir-se a aquesta iniciativa oberta a totes les botigues que hi vulguin prendre-hi part. El concurs es farà a través del perfil d’Instagram de l’associació @ripoll.comerc. L’aparador amb més vots guanyarà un premi valorat en més de 300 euros, que consistirà en dues mitges pàgines d’anunci sense cost en els números 14 i 15 de la revista El Guirigall, dues quotes gratuïtes com a associat i el reconeixement com a establiment guanyador. Els aparadors es podran començar a votar a partir del dia 3 de desembre a les 16h i fins al dia 7 de desembre, a les 10h del matí. El premiat es donarà a conèixer el dia 7 a la tarda. Tots els comerços de la capital que hi vulguin prendre part tan sols hauran de confirmar la seva participació en aquest link.

Molta sort a tots i a totes!!

ripoll Comerç

Contacta amb nosaltres

ens coneixem?

11 + 7 =

Informació

  • Carrer Macià Bonaplata, 4, 17500 Ripoll, Girona
  • Tel. +34 646 47 62 10
  • ubr@uier.org

Apunta't a la nostra newsletter