CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE LA FIRA DE NADAL DE RIPOLL 2022
24 de noviembre de 2022
Laura Segur

Durant 4 dies seguits Ripoll esdevindrà un pol d’atracció dels amants del Nadal i de les joguines artesanes. A partir del dissabte 3 de desembre les places cèntriques de la capital del Ripollès es convertiran en lloc de pas i atrauran curiosos i infants. Més de mig centenar de paradistes provinents d’arreu vestiran la plaça de la Lira, la plaça Sant Eudald i la plaça Gran amb productes de regal i artesania. Fins dimarts dia 6 de desembre cada dia comptarà amb activitats nadalenques i participatives, on la música en viu, gastronomia, les exhibicions de ball, les demostracions artístiques dels botiguers de la vila i, com no, les passejades amb camells, seran algun dels elements forts del programa.

La Fira de Nadal i de la Joguina Artesana a Ripoll compta amb un programa farcit d’activitats i propostes en família en què prendran part alguns dels botiguers de l’associació de Ripoll Comerç a mode de desfilades i exhibicions. També es podran guanyar premis a la ruleta on es repartiran prop de 200 obsequis aportats per una quarentena de comerços i una desena d’empreses de Ripoll.

 

No us perdeu cap detall del programa de la Fira, que podeu consultar en aquest link!

 

 

ripoll Comerç

Contacta amb nosaltres

ens coneixem?

5 + 8 =

Informació

  • Carrer Macià Bonaplata, 4, 17500 Ripoll, Girona
  • Tel. +34 646 47 62 10
  • ubr@uier.org

Apunta't a la nostra newsletter